Hodnocení obchodu

4,7 71 hodnocení
5
60x
4
6x
3
3x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
RK Avatar autora | 16.10.2018
Vše v pořádku, rychlé doručení, náramky moc pěkné! Doporučuji obchůdek ????????
K Avatar autora | 24.8.2018
Hrozný cetky nic jsem si neobjednal a přišla mi dobírka na 360Kč. Lidi dávejte si pozor.
D Avatar autora 12.9.2018
Dobrý den pane Kopecký, děkujeme za hodnocení, nicméně vzhledem k tomu, že jste si u nás skutečně nic neobjednal, nám není jasné co hodnotíte. :) Katka Decorus
Avatar autora | 13.7.2018
Spokojenost, jen co se týče české pošty, tak si od nich už nikdy nic neobjednám, člověk si zaplatí za balík do ruky a stejně ho nedovezou a člověk pak tvrdne přes hodinu na poště :/
Avatar autora 20.10.2018
Dobrý den Sandro, děkujeme za feedback, již pracujeme na přidání dalšího dopravce. Doufáme, že nám i přes problémy s ČP zachováte přízeň. :) Team Decorus
Avatar autora | 7.4.2018
+ 100% online nákup. Vůbec žádný problém.

Avatar autora | 16.2.2018
+ Vynikajici servis.

Avatar autora | 27.1.2018
+ Rychle dodání

Avatar autora | 9.1.2018
+ vše bez problémů

Avatar autora | 2.1.2018
Super komunikace a rychlé dodání!! Jsem maximálně spokojen!
Avatar autora | 29.12.2017
Naramky jsou krasne, ale velikost jak panska tak damska hodne male. Ja mam uplne detskou ruku a naramek se zlatym budhou mi je jen tak tak natesno. Pro prists bych uvitala moznost volby delky naramku.
Avatar autora | 27.12.2017
+ velmi ochotni,delku vam upravi i na miru

Avatar autora | 26.12.2017
+ Rychlost dodání
- U výrobku by bylo dobře uvést velikost, damská verze byla spíše dětské velikosti, respekt. pro velmi štíhlou ruku.

Avatar autora | 25.12.2017
+ Pán se mnou řešil doručení balíčku (Čp nezklamala)a byl strašně moc ochotný.

Avatar autora | 5.12.2017
Objednával jsem z obchodu už asi po sedmé a pokaždé doručeno skoro ihned a náramky jsou skvělé
Avatar autora | 26.11.2017
+ hezké :-)
- jasněji, lépe označit ... tak aby byla hned z popisu jasná velikost a který náramek je fix a který je z pružné gumy (tři náramky z objednávky jsem bohužel musel darovat) - na mužskou ruku nenasaditelné :-( ...

hezké, ale vybírejte uvážlivě a dle velikosti vaši ruky :-)
Avatar autora | 23.10.2017
+ sortiment a přehlednost webu

o ničem zásadním nevím... možná by bylo dobré uvádět prům. korálků v případě náramků např.
Avatar autora | 21.10.2017
+ Rychlost dodání
+ cena
- Zboží bylo poškozeno

Avatar autora | 19.8.2017
+ Super náramky
- Gumicky který schradnou a prasknou

Avatar autora | 3.8.2017
+ Obchod probiha kvalitne
+ Rychle dodavky zbozi

Obchod doporucuji
Avatar autora | 13.7.2017
Musím říct, že balíček byl naprosto krásně a kouzelně zabalený. Potěšila mě i přiložená kartička se slevou na další nákup. Ze strany obchodu velmi rychlé odeslání, bohužel poště zklamala. Náramek přišel v pořádku, přesně jako na obrázku. Jen by mohl být trochu volnější.
Avatar autora | 8.7.2017
+ Solidni prodejce

Solidni prodejce
Nahoru
72 položek celkem