Hodnocení obchodu

4,7 77 hodnocení
5
65x
4
6x
3
4x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
PD Avatar autora | 26.11.2018
DB Avatar autora | 26.11.2018
Když jsem volal, abych se zeptal na stav objednávky tak jsem se musel ptát kam jsem se dovolal. A náramky jsou úzké.
D Avatar autora 12.12.2018
Dobrý den Danieli, děkujeme za feedback, chápeme, že zeptat se na to, kam jste se dovolal, může být problém, budeme se snažit, abyste tuto nepříjemnost příště nemusel absolvovat. :) Co se týče náramků, jejich šířka je uvedena jak v sekci FAQ, tak v parametrech jednotlivých náramků. Katka, Decorus
P Avatar autora | 24.11.2018
Hrůza. Objednala jsem si Premium Buddha za 350kc a prisla mi lacina cetka jak pro dite z pouti ktera se ani nepodoba! doufam ze to byl jen omyl a hned se to vyresi.
D Avatar autora 26.11.2018
Dobrý den Petro, omlouváme se, došlo k záměně adresních štítků, proto se k Vám dostala jiná zásilka. Je to nepříjemné nicméně věříme že chápete, že ani my nejsme neomylní. :) Vaši reklamaci zadanou v neděli 25. 11. v 11:44 jsme začali řešit tentýž den ve 21:04. Ještě jednou se omlouváme za komplikace. Katka, Decorus
Avatar autora | 28.10.2018
Avatar autora | 28.10.2018
LL Avatar autora | 23.10.2018
RK Avatar autora | 16.10.2018
Vše v pořádku, rychlé doručení, náramky moc pěkné! Doporučuji obchůdek ????????
K Avatar autora | 24.8.2018
Hrozný cetky nic jsem si neobjednal a přišla mi dobírka na 360Kč. Lidi dávejte si pozor.
D Avatar autora 12.9.2018
Dobrý den pane Kopecký, děkujeme za hodnocení, nicméně vzhledem k tomu, že jste si u nás skutečně nic neobjednal, nám není jasné co hodnotíte. :) Katka Decorus
Avatar autora | 13.7.2018
Spokojenost, jen co se týče české pošty, tak si od nich už nikdy nic neobjednám, člověk si zaplatí za balík do ruky a stejně ho nedovezou a člověk pak tvrdne přes hodinu na poště :/
Avatar autora 13.12.2018
Dobrý den Sandro, děkujeme za feedback, již pracujeme na přidání dalšího dopravce. Doufáme, že nám i přes problémy s ČP zachováte přízeň. :) Team Decorus
Avatar autora | 7.4.2018
+ 100% online nákup. Vůbec žádný problém.

D Avatar autora 26.11.2018
Děkujeme za recenzi :) Katka Decorus
Avatar autora | 16.2.2018
+ Vynikajici servis.

Avatar autora | 27.1.2018
+ Rychle dodání

Avatar autora | 9.1.2018
+ vše bez problémů

Avatar autora | 2.1.2018
Super komunikace a rychlé dodání!! Jsem maximálně spokojen!
Avatar autora | 29.12.2017
Naramky jsou krasne, ale velikost jak panska tak damska hodne male. Ja mam uplne detskou ruku a naramek se zlatym budhou mi je jen tak tak natesno. Pro prists bych uvitala moznost volby delky naramku.
Avatar autora | 27.12.2017
+ velmi ochotni,delku vam upravi i na miru

Avatar autora | 26.12.2017
+ Rychlost dodání
- U výrobku by bylo dobře uvést velikost, damská verze byla spíše dětské velikosti, respekt. pro velmi štíhlou ruku.

Avatar autora | 25.12.2017
+ Pán se mnou řešil doručení balíčku (Čp nezklamala)a byl strašně moc ochotný.

Avatar autora | 5.12.2017
Objednával jsem z obchodu už asi po sedmé a pokaždé doručeno skoro ihned a náramky jsou skvělé
Avatar autora | 26.11.2017
+ hezké :-)
- jasněji, lépe označit ... tak aby byla hned z popisu jasná velikost a který náramek je fix a který je z pružné gumy (tři náramky z objednávky jsem bohužel musel darovat) - na mužskou ruku nenasaditelné :-( ...

hezké, ale vybírejte uvážlivě a dle velikosti vaši ruky :-)
Nahoru
78 položek celkem